Selecteer een pagina

Over GareduVin

[trx_block title=”Over Gare Du Vin” font_weight=”300″]

Gare du vin is een wijnwinkel gespecialiseerd in het verkopen van biologische wijn.

 

De winkel opgericht in een prachtige kelder van het oude treinstation van de dorpen Dommartin & St Pereuse, hartje Bourgogne. Onze collectie bevat wijnen uit heel Frankrijk en is met veel tijd, zorg en aandacht tot stand gebracht.
Vanuit die prachtige locatie bezoeken we wijnmakers in heel Frankrijk en importeren deze naar Nederland. U kunt onze wijnen gemakkelijk online bestellen. Door deze methode koopt u wijn van grote kwaliteit met alleen ons als tussenhandel en dus relatief voordelig.

[/trx_block]
[trx_block align=”center” title=”Piet & Amy”]

Gare du Vin wordt gerund door ons, een Nederlands-Engels stel, dat vijf jaar geleden naar Frankrijk is verhuisd op zoek naar een goed leven, een leven waarbij genieten en kwaliteit centraal staat. Voor ons betekent dat: leven in een mooie en rustige omgeving, geen stress en lekker eten & drinken met hoogwaardige producten die met respect voor de natuur zijn geproduceerd.

[/trx_block]
[rev_slider_vc alias=”pietamy”]
[trx_quote animation=”fadeIn”]”Een leven waarbij genieten en kwaliteit centraal staat, voor ons betekent dat: leven in een mooie en rustige omgeving, geen stress en lekker eten & drinken met hoogwaardige producten die met respect voor de natuur zijn geproduceerd.”[/trx_quote]
[trx_block title=”Biologische Wijn”]

Deze benadering heeft ertoe geleid dat Gare du Vin zich specifiek heeft toegelegd op het verkopen van biologische wijnen. Wij zijn sterk van mening dat biologische verbouwde producten beter zijn voor de kwaliteit van het product, voor de natuur en daarom logischerwijs ook voor de mens zelf…

[/trx_block]
[rev_slider_vc alias=”wine1″]